Wiosenna Konferencja Sieci Partnerskiej SaldeoSMART
Twórcy aplikacji SaldeoSMART zapraszają na konferencję dla specjalistów zajmujących się sprzedażą oprogramowania dla księgowości i obsługą informatyczną firm. W trakcie wydarzenia, które odbędzie się w marcu 2017 roku, nie zabraknie tematyki najbardziej aktualnych trendów w rozwiązaniach informatycznych dedykowanych branży finansowo-księgowej.
2016-10-27, 15:29

Konferencja Sieci Partnerskiej SaldeoSMART to przede wszystkim podsumowanie roku 2016. Przedstawiciele firmy BrainSHARE IT Sp. z o.o. producenta SaldeoSMART opowiedzą też o planach na przyszłość i kierunkach rozwoju oprogramowania oraz o zmianach, jakie zaszły w aplikacji od momentu pojawienia się na rynku. W dalszej kolejności zostaną zaprezentowane i omówione najlepsze case studies – przykłady wdrożeń SaldeoSMART u różnych klientów. W ramach konferencji dostępna będzie Strefa Technologii, w której Organizatorzy przewidują możliwość zapoznania się z narzędziami komplementarnymi, takimi jak skanery, serwery czy dyski.

- Zależy nam, by nasza konferencja była przede wszystkim okazją do networkingu i zapewniła warunki do swobodnego dialogu między partnerami handlowymi. Jako zespół SaldeoSMART bierzemy aktywny udział w wielu branżowych targach, konferencjach i seminariach. Cenimy je szczególnie za możliwość wymiany doświadczeń i rozmów z naszymi obecnymi i potencjalnymi klientami o ich potrzebach i wyzwaniach, jakie napotykają w codziennej pracy. Z każdej takiej dyskusji wyciąga się niezwykle cenne wnioski, które często pomagają określić kierunek dalszych działań. Dlatego też dołożymy starań, by Konferencja Sieci Partnerskiej SaldeoSMART przyniosła uczestnikom mnóstwo zawodowych inspiracji  – mówi Krzysztof Wojtas, architekt systemu SaldeoSMART.